Om mig

Jeg fotografere og laver keramik. Jeg er med i kunstnergruppen Åbne Døre i Lyngby Taarbæk. Jeg er tilknyttet fælles værksted, hvorfra jeg laver mine keramiske værker.


Næste gang vi afholder Åbne Døre i Lyngby Taarbæk bliver14.-15.9 2024. Her vil du både kunne se mit fotografi, og min keramik. Se mere på http://www.ltkunst.dk/


Jeg har fotograferet siden mine unge år og har været igennem analog og mørkekammer, videre til digital og billedredigering på computeren. Gennem årene har jeg været i flere fotofællesskaber, samt på kurser og højskoleophold.


Jeg udstiller gerne mine fotografier. Du er altid velkommen til at kontakte mig for aftale at komme forbi og se min kunst, hvis du er interesseret i at jeg udstiller.

Mine fotos på Lærred, Aluminium samt PVC-plade

Hilsen fra Frank

Hilsen fra Anja

Hilsen fra Gert

Hilsen fra Birthe

Udstillinger

Fotografi- og keramikudstillinger gennem de seneste 12 år


Jeg har udstillet i en del virksomheds kunstforeninger samt forskellige steder gennem kunstnerfællesskabet Åbne Døre i Lyngby Taarbæk. 

 

Selfies

 
 
 
 

Kontakt

Er du interesseret i at se mere af det jeg laver, at købe et værk, at  udstille nogle af mine fotografier eller keramik, så kontakt mig på mail kontakt@ts-creations.dk , eller udfyld denne kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.