Fotografi

Genre

Jeg fotograferer primært indenfor to genre. Den ene er forladte steder (Urban Exploration) og den anden er natur og landskabsfotografi. 


Udstillinger

Mine værker printes i begrænset oplag, på forskellige materialer, herunder aluminiumsplade, lærred og PVC plade (vand og vejrbestandig). Nogle motiver gør sig godt i squre, andre er i originalt format. Mine fotografier printes i 20 x 20 cm, 40 cm x 40 cm, 50 cm x 75 cm og 60 x 80 cm. Du er altid velkomme til at kontakte mig, for konkrete forespørgsler, her kan du bestille specifik størrelse og materiale.

Den glemte verden


Gennem de seneste 14 år har jeg fotograferet forladte steder, både i Danmark og rundt omkring i resten af Europa. Fotografier tages i forladte hjem, industribygninger, virksomheder, kirker, skoler og hospitaler med mere. Nogle steder har været forladte i få år, andre meget længere. Gennem mine fotografier, inviteres du ind i andre kulturer og levede liv fra en svunden tid.


Spørgsmål rejser sig omkring hvad der er sket det pågældende sted, siden det er blevet forladt. Det sætter gang i fantasien, og historier formes i hovedet.

Det gør, at du som beskuer er nødt til at stoppe op og reflektere. Når menneskeskabte steder eller civilisationer forlades, går der ikke lang tid før forfaldet sætter ind, og naturen tager over igen. Det bliver et spejl på vores eget skrøbelige liv og død.


Med mine fotografier viser jeg det smukke i det oversete, i forfaldet og i dekonstruktionen af det urbane. Det er på en og samme tid trist, men også livsbekræftende og smukt. Du kan finde mange flere fotografier samt hisorier om de forladte steder på min facebookside www.facebook.com/tsphotography.ue  og på min instagram www.instagram.com/ts_p . På min youtubekanal, kan du se spændende små film jeg har optaget, når jeg har været rundt på forladte steder www.youtube.com/tsphotography .

Fordybelse i naturen


Med Dyrehaven som baghave, er det naturligt for mig at lægge vejen forbi med kameraet over skulderen. Jeg oplever at blive mere nærværende og tilstede i nuet. Der falder en ro og samhørighed med naturen over mig, mens jeg opsøger skovens motiver. 


Andre smukke steder i danmark og resten af verden, er selfølgelig også besøgt gennem tiden, du kan se mere herunder. Ligesom med min fotografier fra forladte steder, kan fotografierne bestilles i den ønskede størrelse, og materialevalg. Kontakt mig gerne for at høre mere.