Fotografi

Fotografiet har altid været med mig, lige siden mine teenagerår. Hvor end jeg har boet, har jeg altid haft et lille mørkekammer. Omkring år tusinde skiftet, gik jeg dog digitalt, som resten af verden. 


Jeg fotograferer primært indenfor to genre. Den ene er forladte steder (Urban Exploration) og den anden er natur og landskabsfotografi. For at se et udsnit af mine fotografier, tryk på knap Forladte steder eller Natur og landskabsfotografi.


Jeg udstiller gerne, og mine fotografier printes i begrænset oplag, på forskellige medier, alt efter dit ønske. Jeg producerer mine fotografier på Aluminiumsplade, på lærred og på PVC plade (vand og vejrbestandig).


Mine fotografier printes i forskellige størrelser. Nogle motiver gør sig godt i squre format, andre er i originalt format. 


På julemarkeder, tager jeg især mine små 20 x 20 cm alu i sort ramme. Mens jeg på udstillinger i fx kunstforeninger, ofte blander 40 cm x 40 cm, med 50 cm x 75 cm eller 60 x 80 cm. Du er altid velkomme til at kontakte mig, for konkrete forespørgsler.